hahy 39 #1 Публикувано 11 Март, 2019 Здрасти ви, от сума време ми прави впечетление и нерви описаното в заглавието. Отзад в багажника DVD-то - бачка, всичко добре, ама работи - работи час време, по някога и по-малко и спира - изплюва съобщение че има проблем. Взех си диск за почистване, ама не е от това проблема. Явно позагрява с времето на работа и спира (Не винаги) ама 95% от случаите. Някой да го е борил тоз дерт? Щото едвали за сефте на мене ми се случва това нещо ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
BOKLUK_CHOVEK 114 #2 Отговорено 11 Март, 2019 Отвори двдто и почисти хубави ,ръчно лазера със спирт/ракия и клечка за уши Ако пак не тръгне,на лазера има 1-2 тримера.Мн са малки за това внимателно с тях.От тях се "фокусира' лазера,понякога с тях се закърпва положението Трета стъпка смяна на лазера,едва ли е повече от 50лв или смяна на двдто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #3 Отговорено 12 Март, 2019 Е то напрвао мисля ново DVD да взема ако продължава така, то след 30 и нагоре минути работа го прави тоя номер. Не е нещо фатално де, просто ми прави впечетление, то е така от година време. Сега се присетих просто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zemnovodno 12 #4 Отговорено 12 Март, 2019 Аз имах следния проблем преди време. Самия лазер се задвижва от една пласмосва скоба закачена за червяк. Че въпросната скоба се беше начекала с мръсотия и прескачеше позиции и отново даваше грешка. След почистване и леко огъване на пластината която я претиска към червяка сега работи без проблем. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #5 Отговорено 12 Март, 2019 Е тва е полезна информация, ще се разглобваме да се видиме с карантията Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове