markup 156 #1 Публикувано 1 Март, 2019 Публикувам обявата си отново (липсваше, не ми отоговориха защо...) Продавам баба Honda Civic Декември 2001 година. 290 000км Колата не се кара от много време защото купих друга и тази не ми е необходима. Платени гражданска, данък, преглед и май вече няма винетка. Двигател - D16V1 (110 к.с. vtec) Бензин + Газ (тартарини инжекцион, 45 литра бутилка на мястото на липсващата вече резервна гума) Скорости - 5 степенна механична "Екстри": климатроник (регулира градусите и май така се казва ), ел. усилване на волана, подгреяване на ел. стъкла и май е това. Щети по колата - нещо скърца отзад, май дисковете/спирачки отзад са свършили, ламб сондите не работят (едната липсва, другата дава грешни данни) Тенекия - 3 щети - приятел седна на предния капак и малко е сгънат, жена ми задра пасажерската стена в подземен паркинг и някой съсед ме е ударил отзад до резервоара. Последни ремонти (имам някаква хвърчаща бележка от сервиза) - сменени предни амортисьори, дискове и накладки, тампони на мотора и по окачването. Ако съм правил друго съм забравил (това бе преди около 10 000км). Неща за които зная, че трябва да се направят - на 300 000км е следващата смяна на ангренажа, маслото е за смяна, филтрите задължително на 10 000км, че имаме прекрасни горива и въздух... Летните гуми са за боклука, зимните с джанти (15ки от опел) са в гумаджията който и ги сменя и има доста живот в тях (на под 15 000км са) Колата е в мен от 2009та година и я купих на 97 000км,а преди това момичето от което я купих си я бе докарало от Италия. Предимно пътувах Пловдив - Калофер 5 години и така си направи километража. гр. Пловдив, квартал Каменица тел.: 0888988910 мейл: dr.hadzhikostov@plcnet.org Цена 2000лв. Коментар по нея на място, но не очаквайте много да сваля ... все пак е само 2000лв. Ако имате въпроси моля свържете се с мен на посочените контакти защото вече много рядко посещавам форума (смених марката и ...) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове