tougherty 10 #1 Публикувано 19 Февруари, 2019 Здравейте, колеги! Преди месеци на магистралата един камион хвърли камъче и направи съвсем малка шлюпка в ъгълчето на челното стъкло. Онзи ден обаче от шлюпката тръгна пукнатина и вече е към 15 см. Мисля да сменям стъклото, обаче ми се ще да сложа нещо качествено и да се доближава максимално до оригиналното. Не искам да има широка тъмна слънцезащитна лента по целия горен край, а само по средата, където се закача огледалото. Някакви идеи и препоръки от къде и какво? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
CARPERA 1537 #2 Отговорено 19 Февруари, 2019 (Редактирано) Като отидеш в фирмата за смяна на стакла ще си избереш различните фирми предлагат избор.. Защо не залепи пукнатината имам такава от година и не мърда повече струваше 20лв лепенето ,а сега........ново стъкло.Пробвай и при тези които лепят стъкла може и да има начин да се оправи твоето. Редактирано 19 Февруари, 2019 от CARPERA 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mladm 11 #3 Отговорено 19 Февруари, 2019 Аз 2 пъти съм вземал стъкло от Сим5Сим и съм доволен. Първият път те ми го сменяха, а вторият мой човек , който сменя стъкла и каза, че добре са работили момчетата от фирмата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #4 Отговорено 19 Февруари, 2019 Преди 2 часа, tougherty написа: Здравейте, колеги! Преди месеци на магистралата един камион хвърли камъче и направи съвсем малка шлюпка в ъгълчето на челното стъкло. Онзи ден обаче от шлюпката тръгна пукнатина и вече е към 15 см. Мисля да сменям стъклото, обаче ми се ще да сложа нещо качествено и да се доближава максимално до оригиналното. Не искам да има широка тъмна слънцезащитна лента по целия горен край, а само по средата, където се закача огледалото. Някакви идеи и препоръки от къде и какво? Вземи си атермично.Оригиналното при акорда е гола вода предполагам,че и при ЦРВ-то е така. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове