Петър Киров 9 #1 Публикувано 16 Февруари, 2019 Здравейте, колеги. От няколко месеца съм собственик на Honda CR-V 2006 г 2.2 CTDI и още не съм наясно напълно с всичко по колата. Миналия месец пътувах малко и на няколко пъти се включи някакъв звуков сигнал, като до днес не се бе появявал повече. Днес ходих до вилата и като потеглих след малко колата издаде някакъв звуков сигнал - късо пищене....три къси сигнала три пъти общо....Звука се чува откъм радиото, като е съпроводен от мигане на надпис TP на дисплея на радиото - този надпис си го има постоянно, но не мига през другото време. Признавам, че може да е индиянски въпрос, но какво означава това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #2 Отговорено 18 Февруари, 2019 Никой ли не го е чувал този зумер? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 615 #3 Отговорено 18 Февруари, 2019 Предполагам става дума за това: Цитат TP (Traffic Program) е функция на RDS която позволява автомобилното ви радио автоматично да премине на радио програма, която в момента излъчва актуална информация за трафика. Всичко това при условие, че радиопрограмата го прави. ТМС (Traffic Message Channel) също анонсира информация за пътната обстановка, но се ползва повече в навигационните (GPS) системи, когато по зададени критерии трябва да стигнете до определено място, като целта в повечето случаи е коригиране на маршрута на движение с цел избягване на задръствания. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #4 Отговорено 21 Февруари, 2019 На 18.02.2019 г. at 16:15, plambeto написа: Предполагам става дума за това: Четох и аз за такова нещо, но какъв е смисъла при мен да я има и да издава звуков сигнал, при положение, че не мога да се възползвам от тази информация? Има ли вариант да я изключа, че аз не намирам от бутоните как ще стане, освен ако не е комбинация от няколко или задържане на някой бутон? Имам книжка на колата, но е на италиански, а там хич ма няма....някой ако може да ми даде линк към инструкция, но на английски, ще съм му много благодарен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Plamen-CRV 615 #5 Отговорено 21 Февруари, 2019 А радиото кой модел е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #6 Отговорено 27 Февруари, 2019 На 21.02.2019 г. at 8:56, plambeto написа: А радиото кой модел е? Като на снимката е (снимката не е моя, но е същото)... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Петър Киров 9 #7 Отговорено 15 Март, 2019 Май го намерих....един бутон TA - изключих го и за сега не е пищяло.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове