civic1.5 0 #1 Публикувано 10 Февруари, 2019 (Редактирано) Здравейте, интересува ме името на клапана които стои на кожуха на термостата, създава вакум от всмукателния колектор преди дросела, счупен ми е единия накрайник. Не му знам името за да си купя нов, благодаря на отзовалите се. Ако успея ще постна снимки. Редактирано 10 Февруари, 2019 от civic1.5 Добавяне на снимка от телефона Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanvo 18 #2 Отговорено 11 Февруари, 2019 Това е термо клапан. Стои отворен до около 65° и пуска въздух директно в смукателите. Ако потърсиш,има писано,от Markony,как да си го оправиш. Потърси!!! Успех!!! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
civic1.5 0 #3 Отговорено 11 Февруари, 2019 Благодаря Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stefanvo 18 #4 Отговорено 11 Февруари, 2019 (Редактирано) Ето,колега! Редактирано 11 Февруари, 2019 от stefanvo Добавяне на текст Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове