rim 19 #1 Публикувано 8 Февруари, 2019 Здравейте!Имам следното питане имам Хонда ЦРВ 2 генерация .При при ремонт на гърне забелязах на задният мост има една стабилизираща щанга с гумени тампони и още една която е захваната към моста и купето и не виждам гумени тампони на нея.Тази втората щанга при мен в единият край към купето е много изгнила и имам чувството ще всеки момент ще се счупи , отвътре забелязах че е куха.Можете ли да ми кажете каква е нейната функция и опасно ли е ако се счупи , защото виждам че и смяната и няма да е лесна .Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1846 #2 Отговорено 8 Февруари, 2019 Тука виждаш ли я ? Ако не, снимай я и ще разберем за коя става въпрос. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rim 19 #3 Отговорено 8 Февруари, 2019 (Редактирано) Лошото е че не разполагам с канал а като се наведа под колата тя не се вижда .В каталога намерих това и ми прилича на тези :.http://japancars.ru/index.php?route=catalog/honda&hmodtyp=19284&nplgrp=6&cmodnamepc=CR-V&xcardr=5&dmodyr=2002&carea=KG&ctrsmtyp=5MT&xgrade=ES&nplblk=B__4800 Редактирано 8 Февруари, 2019 от rim Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове