bobo_nz 0 #1 Публикувано 3 Февруари, 2019 (Редактирано) Здравейте, карам хонда CR-V 3то поколение дизел ръчна. И имам следния проблем като карам и направя десен заваой колата почва да дърпа на дясно, като направя ляв си върви в права линия. И каточ поне да дърпа на дясно като спра и развърта волана на ляво на дясно се чува едно пукане от пред от дясната страна според мене от амортисьора нещо и се оправя и спира да дърпа до следващия десен завой. До момента съм рециклирал рейка и помпа, сменил съм лагерите на тампоните на макферсона, вътрепни кормилни накрайници и проблема си остава. Имате ли идея какво може да е. Редактирано 3 Февруари, 2019 от bobo_nz Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
inferno72 2 #2 Отговорено 3 Февруари, 2019 Погледни и външните накрайници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo_nz 0 #3 Отговорено 3 Февруари, 2019 Гледал съм ги и тях изглеждаха да са наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4 Отговорено 6 Февруари, 2019 Ако ти е стегнат и труден за въртене волан е от натегнати накрайници. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo_nz 0 #5 Отговорено 6 Февруари, 2019 Хмм това не съм го пробвал, мисля че си е нормален но нямам база сравнение да разбера дали е стегнат. Аз се чудя възможно ли е да е сменяна пружината и да не е сложена правилната, смисъл има ли разлика между лява и дясна пружина. И има ли значение как е сложена пружината смисъл дали е нагоре или надолу. Защото имам чувството че от нея пука нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
kokorum 3 #6 Отговорено 7 Февруари, 2019 Провери си лагерите в горната част на амортисьорите.Вероятно някой от тях е блокирал.В противен случай рискуваш да счупиш пружина.Има подобна тема в раздела.Потърси я. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo_nz 0 #7 Отговорено 8 Февруари, 2019 Ясно, еми уж го смених ама ще го видя пак. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове