Румбата 0 #1 Публикувано 31 Януари, 2019 Почистване с контактен спрей слабите места кеде са Мерси. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #2 Отговорено 31 Януари, 2019 Ебати темата Пръскаш там дето туйто и готово. Колега сега сериозно, на тоя ти въпрос никой няма как да ти каже каквото и да било, седни и го прочети сам и ми кажи после какво разбра от него. Опиши какъв е проблема, прекъсва ли, не свети изобщо ли, кво ли? Какви са тия капризи на времето? Нищо не се разбира от това което си написал. Поздрави 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Румбата 0 #3 Отговорено 31 Януари, 2019 От 1 час съм във форума все пак сори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
atoma 995 #4 Отговорено 31 Януари, 2019 (Редактирано) Да поясним, колегата ми писа на ЛС, проблема е с прекъсване на ксенона, като най-вероятно проблема е запалката, в една от темите за ксеноните бях писал за подобен проблем. Ето и съвета който дадох на колегата: Цитат Откачи кабела от лампата и напръскай, изчакай малко и сложи, ако се оправи не бараш нищо. Разгедай хубаво буксата, ако има нагоряло, ще трябва да търсиш друг кабел със запалката. Аз имам този проблем, с контактен спрей се оправя за около 2-3 месеца и/или по кратко. Купих си втора ръка кабел със запалка и чакам хубаво време за да го сменя. Опитай се като пускаш тема да е малко по обстоятелствена, за да не се чуди всеки какво искаш да кажеш. Напиши в темата после как си отстранил проблема. Редактирано 31 Януари, 2019 от atoma 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
JapCar 304 #5 Отговорено 31 Януари, 2019 Темата е за ксенони и на друго място бях питал, но нямам отговор. Някой може ли да каже нещо? Ето темата: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Румбата 0 #6 Отговорено 31 Януари, 2019 Готов съм имаме яка светлина контактен спрей ABRO обилна струя 10 мин и ефекта е поразителен мерси за посоката дадена любезно от atoma Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Румбата 0 #7 Отговорено 31 Януари, 2019 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Румбата 0 #8 Отговорено 31 Януари, 2019 (Редактирано) Десен фар 66240 osram нова крушка 65лв ляв фар така пристигна хондака от Швейцария 66040 osram спрея 9лв и по обстойно еконт офис за колегите пращам с гаранция и касов бон успех Редактирано 31 Януари, 2019 от Румбата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Румбата 0 #9 Отговорено 31 Януари, 2019 Преди 4 часа, JapCar написа: Темата е за ксенони и на друго място бях питал, но нямам отговор. Някой може ли да каже нещо? Ето темата: Френски шансони peogeot и колата на гинеколога ренде Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове