krasimir_01 84 #1 Публикувано 28 Януари, 2019 (Редактирано) Какво означава мигащата зелена лампа на копчето за двузоново или общо обдухване на климатроника и как се лекува? Всичко си е наред иначе духа си топло като загрее колата предното стъкло също си го обдухва но тая мигаща лампа малко ме притеснява. На студено не съм пробвал но сега е студено и не знам дали ще работи. Врътката за терморегулатора я слагам на макс и после намалявам градусите. Докато загрее колата не пускам нищо, пускам обдухването на предното стъкло ако е заледено или запотено. Редактирано 28 Януари, 2019 от krasimir_01 пояснение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #2 Отговорено 28 Януари, 2019 Спираш всичко с OFF бутона Даваш на контакт натискаш 5 пъти бутона за нагревателя на задното стъкло и огледалата 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #3 Отговорено 28 Януари, 2019 2 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #4 Отговорено 28 Януари, 2019 (Редактирано) Нищо не стана пак си мига. Пробвах и на студено да е настроено и пак не става и в лицето да духат духалките пак нищо. Май работи и студеното или външния въздух си е студен. Трябвало и офф бутона да се задържи докато се натиска подгрева сега ще пробвам Редактирано 28 Януари, 2019 от krasimir_01 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
krasimir_01 84 #5 Отговорено 28 Януари, 2019 Описанието свърши работа. Благодаря, Радо82. Сега лампата на бутона не мига и при диагностиката излезе "88AUTO" значи всичко е наред. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове