Ervin 0 #1 Публикувано 27 Януари, 2019 Здравейте! Купих си хонда сивик 2008 година 1.8 бензин като заключа колата и след 10, 15 мин. алармата се включва ( пищи) натиска копчето за отключване спира и пак заключвам и пак същия филм. Съседите полудяха с мен вече зареждах акумулатора, че го изтормозих с това пищене та въпроса ми е: Как да си реша проблема? Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #2 Отговорено 28 Януари, 2019 Намалете чувствителността на обемния датчик . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ervin 0 #3 Отговорено 28 Януари, 2019 Благодаря за помоща, но как мога да го направя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 28 Януари, 2019 На кутийката на алармата трябва да има или отвор или врътка . 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ervin 0 #5 Отговорено 28 Януари, 2019 Извинявам се за многото въпроси къде се намира самата машинка на алармата? Мисля, че оригинална, защото пищенето е с звук на клаксуна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #6 Отговорено 28 Януари, 2019 Това доста променя нещата ,мислех си ,че е нещо допълнително слагана аларма.За фабричната не знам къде са я скрили.Едиственото ,което се сещам е да не работи коректно някои от бутоните на вратите и капаците. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #7 Отговорено 28 Януари, 2019 Модулът на алармата би трябвало да е на тавана . Шофьорското място по към колонката. Откача се и трябва да няма проблем. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ervin 0 #8 Отговорено 28 Януари, 2019 Благодаря много колата е десен волан пак ли в шофьорска страна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Симеон86 0 #9 Отговорено 14 Май, 2019 Здравей имам същия проблем мойта е 2004 crv I vtec и е десен волан подлудих съседите моляте споди как го оправи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове