denis 5 #1 Публикувано 17 Януари, 2019 Здравейте, колеги От една година съм собственик на Акорд К24 8ген, 2009г., автомат. Това, което ми прави впечатление е прекалено тежкия волан, което особено се усеща при паркиране. Сменил съм доста автомобили и това ми прави особено впечатление. Някой би ли споделил своите впечатления. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1241 #2 Отговорено 17 Януари, 2019 И аз така го усещам при R20a3 но при мен няма хидравлика не знам как е при К24,има ли хидравлика? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
migga 20 #3 Отговорено 17 Януари, 2019 И при мен е така ,може би е заради електрическата рейка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mstavrev 37 #4 Отговорено 18 Януари, 2019 Потвърждавам и аз. Волана не е лек, но изглежда е конструктивна особенност. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
denis 5 #5 Отговорено 18 Януари, 2019 И аз предполагам, че е от електрическата рейка и го отчитам, като недостатък, особенно дразнещо е при маневриране из уличките, но това да е проблема. Благодаря за споделените мнения и безаварийни километри на всички Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове