emosimeonov77 0 #1 Публикувано 8 Януари, 2019 Имам джип CRV 2.2ICTDI (2009,дизел),Тази зима след като стана студено отново за трета поредна година се появява един и същ проблем-светва PGM-FI и джипа гуми мощност. Това става ,когато джипа е студен.Ходих при всякакви майстори, но никой не може да открие от какво е.Има ли някой със същия проблем дя ми помогне. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #2 Отговорено 8 Януари, 2019 Аз съм имал подобен проблем, но при двигател 2.2-iDTEC и ето я темата: Иначе пак ми изписваше същата грешка, като при теб, което ме навежда на мисълта, да почнеш първо от филтъра и да караш натам. Тогава четох по разни сайтове, за въпросната грешка и за двигател 2.2-i cdti, се споменаваше, че най-вече е от клапана на рейла и след смяната му всичко се оправяло. Разтърси се по Английските сайтове и ще намериш темите. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emosimeonov77 0 #3 Отговорено 9 Януари, 2019 Смених филтъра, не е от него,сменям го на всяка смяна на масло.За кой клапан по-точно ми говориш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1842 #4 Отговорено 9 Януари, 2019 (Редактирано) Ето ти една тема, в пост #2, има линк към друга тема - прочети я и може да ти помогне. https://www.civinfo.com/forum/electronics/399994-pgmfi-relay-location-please-help.html п.п. Забравих да питам: Като ти се появи тази индикация, закачахте ли я на диагностика и какви грешки показа ? Редактирано 9 Януари, 2019 от Emicha Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tokio 176 #5 Отговорено 9 Януари, 2019 Преди 15 часа, emosimeonov77 написа: Смених филтъра, не е от него,сменям го на всяка смяна на масло.За кой клапан по-точно ми говориш? Кой филтър сменяш при всяка смяна на маслото? Масления или горивния? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове