R-Racing 86 #1 Публикувано 25 Април, 2007 колеги значи търся някаква книжка как се сглобява и разглобява частите на хонда 4 генерация т.е някакав манюал ?! някои може ли да помогне че нема пара за сервиз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chopper1969 5 #2 Отговорено 25 Април, 2007 колеги значи търся някаква книжка как се сглобява и разглобява частите на хонда 4 генерация т.е някакав манюал ?! някои може ли да помогне че нема пара за сервиз http://www.mybittorrent.com/info/211078/, ако не стане от този линк, влез ръчно в сайта и пиши HONDA в търсачката, аз от там съм го теглил , около 70 МВ е. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #3 Отговорено 25 Април, 2007 колега благодаря много намерих го.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
1net 41 #4 Отговорено 26 Април, 2007 някъде по сайта от подписа ми трябва да съм сканирал и качил една книжка на руски обхващаща сивик, црх и шътъл. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове