Valentin Veselinov 0 #1 Публикувано 6 Януари, 2019 Здравейте, Преди около месеца се сдобих с Хонда Сивик 8 генерация дизел, за съжаление, може би от еуфорията по първата ми самостоятелна кола не забелязах някои неща, но сега ги забелязвам. На таблото имам лапички за индикация на Cruise control, но колата дойде с волан без нужните бутони за функцията. Разгледах снимки от обявата като ми я показаха и се оказа че на обявата е с волан с всички бутони, а като я докараха е с друг волан, ще прикача снимки. Въпроса е някой има ли представа колко струва такув волан +монтажа му и от къде да се сдобия с такъв за да може да използвам Cruise control - ла. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koszabg 20 #2 Отговорено 6 Януари, 2019 (Редактирано) То на таблото има всички лампи, въпросът е твоята с какво ниво на оборудване е реално. Сигурен ли си, че снимката с волана с круиз-а е снимка на тоята кола, а не на някоя друга? Питай този, от който си я купил защо е сменен волана и каква е била причината. Редактирано 6 Януари, 2019 от koszabg Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Honda_Z 1498 #3 Отговорено 7 Януари, 2019 Много са неудобни за преценяване снимките, но ми се струва, че са различни коли. Едната е с волан от Комфорт, а другата от ниво Спорт нагоре. На тази от комфорт, ясно се вижда, че няма автоматични светлини, докато на другата се вижда, че има автоматични чистачки. Не знам дали двата сензора вървят в комплект, но ако трябва да предполагам, бих казал точно това - колите са различни. Все пак още някоя снимка на твоята кола би била от полза. Ако съмненията се потвърдят, надали смяна на волана би решила въпроса. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
koszabg 20 #4 Отговорено 16 Януари, 2019 Някакво развитие има ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Valentin Veselinov 0 #5 Отговорено 20 Април, 2019 Здравейте, сори за закъснелия отговор, да оказа се, че колите са различни, излъгали са ме и тъй лато съм доста наивен явно, не съм се усетил. Показаха ми една а ми продадоха друга, но както и да е, ще си сърбам попарата.... Благодаря все пак помоща:) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове