telly 5 #1 Публикувано 5 Януари, 2019 Имам питане понеже днес в снега ми се наложи рязко да набия спирачки спрях навреме, но след 1 минута ми излезе CHECK VSA SYSTEM и в момента все едно изобщо системата не функционира...Спрях изгасих колата за малко и пак слязох да я запаля,но пак ми излиза.Лошото е че съм в Германия,а тук много скъпо излизат сервизите и преди да се налага да я карам дотам реших да питам тук на някои друг случвало ли му се е? Какво може да се направи по въпроса освен да се закачи да я видят? Благодаря и поздрави! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1078 #2 Отговорено 5 Януари, 2019 Включете я на диагностика и ще покаже.Ако е дало грешка само с деагностика се изчиства Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #3 Отговорено 5 Януари, 2019 Калибрация най-вероятно, но една диагностика ще покаже. За по-старите генерации можеше и с една процедура комбинация от бутони, но за 8ма не съм запознат, предполагам също е възможно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове