357MAGNUM 2 #1 Публикувано 3 Януари, 2019 Здравейте Другари , изминаха 30к километра от както цепих двигателя за да сложа една щайга пинизи изпратени ми от фена ( ПОКЛОН пред грамотността и коректността ти ! ) оказа се , че този макет на кола . Въпреки ежедневния ми тормоз ще живее . И след като ще живее съм решил да го приведа в приличен вид . Имам няколко питания , но реших да ги обединя в обща тема за да не спамя форума с 1 кило редове . Моля предварително да ме извините ако някъде има отговор на мой въпрос . Четох доста , но не съм ги видял : 1. Стопа на спойлера не свети на 3 места , моля ако някой го е пипал да потвърди предположенията ми и притесненията ми . С оглед на външните белези . Предполагам , че се свалят черните капачето под спойлера там ще намеря винтове след като ги отвия ще трябва да го изтегля назад . Кое ще се счупи ? Да изчакам ли да стане по зле ? Какви крушки ще са ми необходими или е като при Ваг-ина грум платка с диоди ? 2. Актуатора на задна лява врата чат пат не сработва , като хвана палчето и му направя една чекия 30-40 хода после по 1 месец си работи , мога ли нещо да направя или да не се занимавам с глупости ? 3. Някой подменял ли си е говорителите отпред и отзад , какви размери са , определени пинизи при ваденето (предимно отзад) ? 4. Колата ми е закупена от скандинавец ОЛИГОФРЕН , който не си е поръчал подгрев на огледалата а прибиране . Което естествено щрака и почти не работи . Има ли смисъл да ги отварям да се опитвам или ще видя евтината бяла пластмаса на хонда станала на пастет ? 5. Кранчето на парното ми не се движи , тая тел която проследявам зад преградата какво я движи и може ли да се оправи ? 6. Карам на газ и ми свети ламбда сонда 2 , естествено не се отви изрязах я барабар с гайката махнах "катамализатора" сложих си права тръба боцнах една дупка 2.5 мм заварих 25мм дълга водопроводна тръбичка 1/2 и върху нея заварих ламбадата барабар с отрязаната и гайка . 5 месеца нищо после почна да присветва през седмица накрая си светеше 5 мин след търкане на чека . срязах тръбата (малката , демек дистанционера) и установих ,че вътре се е напълнило със сажди . Има ли някаква залъгалка тип платка защото не мисля да заварявам тоя готор през половин година . 7. ГОЛЯМАТА МИСТЕРИЯ . имам странно чукане отпред ляво точно под почивалката за левия крак , като детско чукче по наковалня . Натюр железо в железо дигам на подемника биалетчонки бетон , шакнири стомана перник , тампони кат силиконово дилдо , магаре стегнато като снага на абитуриентка . имам лек улфт в рейката , но е минимален а и чукането е когато си иска без никаква зависимост ама абсолютно никаква ? Предложения ? ЖОКЕР ! от както се появи това забелязах , че като се изгавря на първа докато ми подскачат предните гуми при боксуването това се чува яко и често докато не пусна газта да се укроти. П.С. Моля само смислени отговори ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dragob 72 #2 Отговорено 3 Януари, 2019 По 7 питане провери да ли не са пантите на вратата.при мен имаше токово чукане и се оказа това. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Tihobir 5 #3 Отговорено 3 Януари, 2019 По т. 3: И също https://www.offroad-bulgaria.com/showthread.php?t=162574 По т. 5 имаше някъде из форума адекватно решение, но не мога да го изровя - ако някой колега се сети, нека помогне. A офтопик по т.4 - скандинавците са склонни към олигофренизъм като цяло Поздрави! 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове