Anjo 1 #1 Публикувано 31 Декември, 2018 Здравейте притежавам Хондата от 10 дена и имам няколко въпроса понеже в нета почти няма инфо или е коренно различно... 1-ви: Има ли колата TRMS или няма... ? 2-ри: има ли колта хладилна жабка или няма...? 3-ти: Има ли комфорт модул който прибира от ключа или бутоните стъклата при заключване...? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #2 Отговорено 31 Декември, 2018 (Редактирано) 1- не всички Executive имат (мисля че е опция) 2-не 3-не Редактирано 31 Декември, 2018 от Радо82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Anjo 1 #3 Отговорено 31 Декември, 2018 Понеже пише че някой било закачено към VSA системата... не с датчици за това се чудех уж на нак-високото ниво го има но не мога да видя да свети нещо на таблото ако някой има снимка може ли да я качи да погледна... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Радо82 40 #4 Отговорено 31 Декември, 2018 (Редактирано) мисля че американките я имат тая система TpMS Редактирано 31 Декември, 2018 от Радо82 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
note 401 #5 Отговорено 1 Януари, 2019 Аз също нямам TPMS, така че предполагам наистина само американките имат. За другите две също потвърждавам, че няма. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове