honda1234 4 #1 Публикувано 30 Декември, 2018 (Редактирано) Привет Появи се следния проблем при мен- преди около 10 дни ми светна нотификация check system, в ляво ми се показа червено акумулаторче. Изчезна след 30 секунди. В последната седмица се появяваше и изчезваше. На комп.диагностика не показа да има никаква записана грешка. Преди два дни тръгнах на ски и тя тотално умря- започнаха една по една да ми се появяват всички лампи на таблото, изчезна ми дори и хидравликата. Добре че бях още в София. Изгасих и исках да запаля- никакъв ток.. донесоха ми друг акумулатор, запалих, но пак светна чек систем. Предполагам проблема е в алтернатора? Моля, ако някой е имал такъв случай и/или познава човек, който разбира и може да ремонтира акумулатори, нека да сподели Весели празници ! п.п. Колата е Акорд, 8 серия Редактирано 30 Декември, 2018 от honda1234 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
honda1234 4 #2 Отговорено 30 Декември, 2018 Исках да кажа човек, който може да ремонтира Алтернатори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #3 Отговорено 30 Декември, 2018 Първият сервиз, свалят го, или те го оправят или ще го носят на алтернаторджия. За час-два си на пътя ... Стига да не е днес ... до 2-3ти няма кой да те пипне според мене Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
aleksandur 283 #4 Отговорено 30 Декември, 2018 След бул"Сливница" по ул"Раковска " към ул "Козлодуй" има богат избор . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mb0508 0 #5 Отговорено 16 Август, 2022 On 12/30/2018 at 11:45 AM, honda1234 said: Привет Появи се следния проблем при мен- преди около 10 дни ми светна нотификация check system, в ляво ми се показа червено акумулаторче. Изчезна след 30 секунди. В последната седмица се появяваше и изчезваше. На комп.диагностика не показа да има никаква записана грешка. Преди два дни тръгнах на ски и тя тотално умря- започнаха една по една да ми се появяват всички лампи на таблото, изчезна ми дори и хидравликата. Добре че бях още в София. Изгасих и исках да запаля- никакъв ток.. донесоха ми друг акумулатор, запалих, но пак светна чек систем. Предполагам проблема е в алтернатора? Моля, ако някой е имал такъв случай и/или познава човек, който разбира и може да ремонтира акумулатори, нека да сподели Весели празници ! п.п. Колата е Акорд, 8 серия Здрасти! Интересувам се как реши проблема? При мен еднакво днес стана! Мерси!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове