Maximus 11 #1 Публикувано 17 Декември, 2018 Здравейте, онзи ден забелязах, че не ми работи подгрева на долната част на седалката, а този на облегалката си грее. Гледах бушона - здрав е. Под седалката има нялколко букси - размърдах ги всички - нищо не става. Гледах в google и видях, че е възможно да е прекъснат някъде реотана и за да се оправи трябва да се отвори цялата седалка, а на този етап не ми се иска. Имате ли идеи какъв друг може да е проблема? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #2 Отговорено 17 Декември, 2018 От мой личен опит - не нямаш други алтернативи, щом релето цъка и бушона е здрав, значи е скъсан/изгорял проводник. Иначе да - малко си е играчка това със махането на седалката и да се оправи подгрева, но не е страшно. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #3 Отговорено 17 Декември, 2018 Проводниците лесно достъпни ли са или трябва да се разшие седалката, да се оправят и после пак да се зашие? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Mironch0 23 #4 Отговорено 17 Декември, 2018 чак да се разшива - не, принципно, след като се свали, се махат пластмасите около седалките, след което тапицерията трябва да се държи на едни пластмасови щипки, които също се "отщипват" и вече имаме достъп до седалката, там вече е малко мъка, че трябва със клещи или отверка да се махне скобата, която държи кожата към дунапрена и чак след това е подгрева.... това би трябвало да ти онагледи какво ти предстои Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #5 Отговорено 18 Декември, 2018 Стана ми лошо... И почвам да бегам, бате... Благодаря, колега! Ще изчакам пролетта и ще я мисля. Хубавото е, че е пасажерската, а не шофьорската. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове