R-Racing 86 #1 Публикувано 25 Април, 2007 уфф колеги направо в чуду съм се видял...тази предницазначи хондата е 88г 4ген 1.4 2та карба предницата тропа яко ама не е от карета или такива работизначи тропа доста яко като минавам така през неравности и дупки иначе на гладкия път не се обажда и значи като е спряла леко като въртя волана наляво надясно се чува едно чат чат... ?!?! тука ходих при един и тои ми каза че може да е от рейките..ама аз си мисля че нещу предната щанга някой тампони са се разбили ама яко тропа плииис хелп някои ако е имал нещу подобно да помогне да я оправим малката японка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Aladin 0 #2 Отговорено 25 Април, 2007 уфф колеги направо в чуду съм се видял...тази предницазначи хондата е 88г 4ген 1.4 2та карба предницата тропа яко ама не е от карета или такива работизначи тропа доста яко като минавам така през неравности и дупки иначе на гладкия път не се обажда и значи като е спряла леко като въртя волана наляво надясно се чува едно чат чат... ?!?! тука ходих при един и тои ми каза че може да е от рейките..ама аз си мисля че нещу предната щанга някой тампони са се разбили ама яко тропа плииис хелп някои ако е имал нещу подобно да помогне да я оправим малката японка Ако питаш мен си за смяна на носач! или носачи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
policeman 1058 #3 Отговорено 25 Април, 2007 Виж си смени втулката на рейката Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #4 Отговорено 25 Април, 2007 колеги качих я на канала маи не са тампони.... имам съмнения за рейката ама незнам .. ?! ?! какво да я правя втулките на рейката са пластмасови или текстолитови нали? а имате ли представа на каква цена са ?а също така маншоните и те какви пари са горе долу Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #5 Отговорено 25 Април, 2007 Виж си смени втулката на рейката и мойта тропа и се оказа от рейката сега чакам да ми докарат нова Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Lubo #6 Отговорено 25 Април, 2007 аз от Бултрако миналата година втулката е купих за 25лв. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest hondaracing #7 Отговорено 25 Април, 2007 някои има ли напредстава колко струва рейка за 4 генерация ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest cls #8 Отговорено 25 Април, 2007 Провери и кормилните накрайници. Може и от тях да тропа. Ето тук една снимка от една друга тема,колегата Чопър я е качил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iceman 40 #9 Отговорено 25 Април, 2007 Кормилен накрайник на 90%. Аз смених 1 преди 2-3 седмици. Интересното беше, че мислех че ще е външния, а той излезе вътрешен - все тая - тропането изчезна! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sunny 0 #10 Отговорено 26 Април, 2007 Колеги,и аз да се вмъкна с едно подобно въпрос4е!При мен се полу4ава от време на време някакво пукане отпред във волана!(Поне от там го 4увам де)!Та и при мен ли ще е реиката ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
R-Racing 86 #11 Отговорено 27 Април, 2007 пукане или чукане ? яко чука нещу може да е втулка или тампон Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sunny #12 Отговорено 28 Април, 2007 пукане или чукане ? яко чука нещу може да е втулка или тампонпукане е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kleni #13 Отговорено 29 Април, 2007 и аз имам подобен проблем,но с 5г някой може ли да прати схемата на хидравличната рейка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове