Jump to content
R-Racing

предницата тропа ЯКО!

Recommended Posts

уфф колеги направо в чуду съм се видял...тази предницазначи хондата е 88г 4ген 1.4 2та карба предницата тропа яко ама не е от карета или такива работизначи тропа доста яко като минавам така през неравности и дупки иначе на гладкия път не се обажда и значи като е спряла леко като въртя волана наляво надясно се чува едно чат чат... ?!?! тука ходих при един и тои ми каза че може да е от рейките..ама аз си мисля че нещу предната щанга някой тампони са се разбили ама яко тропа плииис хелп :rolleyes: някои ако е имал нещу подобно да помогне да я оправим малката японка :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

уфф колеги направо в чуду съм се видял...тази предницазначи хондата е 88г 4ген 1.4 2та карба предницата тропа яко ама не е от карета или такива работизначи тропа доста яко като минавам така през неравности и дупки иначе на гладкия път не се обажда и значи като е спряла леко като въртя волана наляво надясно се чува едно чат чат... ?!?! тука ходих при един и тои ми каза че може да е от рейките..ама аз си мисля че нещу предната щанга някой тампони са се разбили ама яко тропа плииис хелп :rolleyes: някои ако е имал нещу подобно да помогне да я оправим малката японка :blink:

Ако питаш мен си за смяна на носач! или носачи

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Виж си смени втулката на рейката :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

колеги качих я на канала :blink: маи не са тампони.... имам съмнения за рейката ама незнам .. ?! ?! какво да я правя :rolleyes:втулките на рейката са пластмасови или текстолитови нали? а имате ли представа на каква цена са ?а също така маншоните и те какви пари са горе долу

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

Виж си смени втулката на рейката :blink:

и мойта тропа и се оказа от рейката сега чакам да ми докарат нова :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lubo

аз от Бултрако миналата година втулката е купих за 25лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest hondaracing

някои има ли напредстава колко струва рейка за 4 генерация ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Провери и кормилните накрайници.

Може и от тях да тропа.

Ето тук една снимка от една друга тема,колегата Чопър я е качил.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Кормилен накрайник на 90%. Аз смених 1 преди 2-3 седмици. Интересното беше, че мислех че ще е външния, а той излезе вътрешен - все тая - тропането изчезна! :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги,и аз да се вмъкна с едно подобно въпрос4е!При мен се полу4ава от време на време някакво пукане отпред във волана!(Поне от там го 4увам де)!Та и при мен ли ще е реиката :rolleyes: ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

пукане или чукане ? яко чука нещу може да е втулка или тампон

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

пукане или чукане ? яко чука нещу може да е втулка или тампон

пукане е!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kleni

и аз имам подобен проблем,но с 5г някой може ли да прати схемата на хидравличната рейка

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...