Falcon 0 #1 Публикувано 13 Декември, 2018 Здравейте, нов съм тук. Майсторите в сервиза ми съобщиха, че скоростната кутия е тръгнала да си заминава. Точнтие думи бяха: може да издържи един ден, може и 5 години. Това което казаха като проблем е, че има някакъв луфт от който губи масло и т.н. Въпроса ми е, някой взимал ли си е втора употреба скоростна кутия за Хонда сивик 5та генерация,1.4iS 90кс, англичанка, 4+1 врати? Ако да, какви са основните проблеми които е срещал и за каква цена е взел скоростната кутия. Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 13 Декември, 2018 5 ген или англичанка ? Какви са проблемите на кутията ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
fenabg 2981 #3 Отговорено 13 Декември, 2018 Гаранция са ти наметкали простотий като цяло . Но ако има действителен проблем които по твоето описание изобщо не се разбира . Имам ревизирана кутия с 3 месеца гаранция 170 лева с 2 литра масло в цената . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове