sashko87 10 #1 Публикувано 12 Декември, 2018 Колеги ,искам да попитам при отворени еърбеци от удар разбирасе,за да оправя всичко както трябва ,освен да си взема 2 здрави и да ги сменя ,още какво.... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nupi 79 #2 Отговорено 13 Декември, 2018 Колега, ти ли се удари или купуваш колата със задействал еърбег. Ако я купуваш, най-добре първо отиди да видиш геометрията, защото балоните не гърмят от лек удар или дупка, както съм чувал да обясняват джамбазите. Иначе предполагам, че слагаш нови и ако не те дава грешки SRS-а/ако дава ресетваш/ си в играта отново! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #3 Отговорено 13 Декември, 2018 мисля че се сменя някакъв датчик или модул няма начин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #4 Отговорено 3 Февруари, 2019 Колеги да повдигна пак темата предстой ми да сменя 2 та еърбега на колата ,защото са гръмнали,така взех колата ,но само това ли е нужно за да си работят отново Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sashko87 10 #5 Отговорено 5 Януари, 2021 Все още си карам така със светеща лампа и дри не съм включвал буксите на новите беци само съм ги монтирал ,защото не знам дали няма дасе обърка нещо,има някакъв сензор който казват 4е трябва да се смени, също има и модул за срс който трябва ли да сменя или не ,някви идеи.. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове