stanislavnba 19 #1 Публикувано 4 Декември, 2018 (Редактирано) Здравейте, това сигурно е мега тъп въпрос , но не се справям сам. Как се отваря средния плафон на Турера. Между предните и задните седалки. Имам чувството, че трябва да има някакво болче някъде, защото още малко и ще изкъртя всичко, а би трябвало да е много лесно. Другите всичките крушки съм сменил и е супер лесно. Тази не мога да стигна до нея!!!! Кажете как се отваря, моето нещо да не се е стопило вътре и да е залепнало знам ли. Редактирано 4 Декември, 2018 от stanislavnba забравих нещо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Pascualle 30 #2 Отговорено 4 Декември, 2018 Здравей, колега. Сваля се елементарно. По периферията на пластмасовото капаче има два много малки прореза. Там пъхаш много тънка отвертка и го освобождаваш. Изисква съвсем малко усилие. Не натискай много силно, да не деформираш рамката плафона. Успех! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
stanislavnba 19 #3 Отговорено 6 Декември, 2018 Мерси колега. Вярно било лесно. По трудно беше намирането на такава крушка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове