bojko1979@abv.bg 26 #1 Публикувано 3 Декември, 2018 Здравейте, колеги. За трети път вече ми протича гарнитурата на картера на сивика. Вече се чудя с каква да я подменям. Ще съм благодарен ако някой е сменял на неговата и няма грижи с нея да сподели марката, която ползва. Смених 1 payen, 1 victor reinz и една нещо elwis royal или нещо такова, но нея ми я бяха сбъркали и ми дадоха някаква друга. Картера не е крив, не съм я пренатягал, спазих поредността на затягане според инструкцията. Когато махах първата много трудно я почистих от самия картер. Има ли нещо, с което да е лепена или да е от самата гума? Поздрави на всички и благодаря предварително. Двигателя е Д14А8, 1.4 90к.с Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AMD 347 #2 Отговорено 3 Декември, 2018 Почисти хубаво блока и картера,огледай за останали ограничителни втулки от стара гарнитура.Може да нанесеш много лек слой силикон на Виктор Рейнц,като преди това си обезмаслил и двете повърхности. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове