Момчил Христов 0 #1 Публикувано 1 Декември, 2018 Здравейте, Внесох си от Канада Honda CR-V 2.4 touring. Много търсих из нета,но не намерих някой да пише за карта за навигацията, която не работи ест. та въпроса ми е има ли някой идея от къде и как мога да намеря такава за източна европа примерно. Благодаря 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #2 Отговорено 1 Декември, 2018 Бултрако няма ли? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Момчил Христов 0 #3 Отговорено 1 Декември, 2018 В Понеделник ще питам там, но тъй като е от канада не съм сигурен имат ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Митко Йотов 1233 #4 Отговорено 1 Декември, 2018 Все си мисля,че ще ти свършат работа. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaio 8 #5 Отговорено 17 Ноември, 2019 На 1.12.2018 г. at 21:10, Момчил Христов написа: В Понеделник ще питам там, но тъй като е от канада не съм сигурен имат ли Здравей Дали успяха да ти я ъпдейтнат в бултрако? И аз взех от Канада и искам да я оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
tenev 27 #6 Отговорено 22 Ноември, 2019 На 17.11.2019 г. at 18:09, Kaio написа: Здравей Дали успяха да ти я ъпдейтнат в бултрако? И аз взех от Канада и искам да я оправя. Коя година е и с андроид ли е навигацията? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaio 8 #7 Отговорено 1 Декември, 2019 2015 Не е с андроид Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Andrea 0 #8 Отговорено 8 Януари, 2020 Здравейте, някой дали успя да си ъпдейтне канадските карти с европейски? Имам същия проблем и ще се радвам , ако споделите опит . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Kaio 8 #9 Отговорено 13 Януари, 2020 На 8.01.2020 г. at 18:26, Andrea написа: Здравейте, някой дали успя да си ъпдейтне канадските карти с европейски? Имам същия проблем и ще се радвам , ако споделите опит . Не става до колкото разбрах. Трябва да се смени цялата навигация, но не съм на 100% сигурен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове