bivanov 2 #1 Публикувано 27 Ноември, 2018 Здравейте, колеги, Приятно ми е да се запознаем, от днес и аз вече съм от хонда семейството. Станах горд притежател на старичко, но много запазено HR-V - 2000-та година, 125 коня, 4х4. Доста четох във форума за поддръжка, екстри и всичко, голяма благодарност към всички хора, положили толкова труд и синтезирали информация за лаици като мен. Имам още време да се дообразовам преди да пристъпя към смяна на консумативите. 100% ще има да задавам тъпи въпроси, надявам се да не досадя Като за начало имам въпрос - мястото, където живея, е извън града и често има зверски мъгли. Много искам да си взема нещо допълнително да свети в такова време. Търсих, рових днес в нет-а, но намирам само някакви убити сайтове, където или няма снимки, или нещата ги няма налични. Както казах относно коли съм пълен лаик, разбирам дотам, колкото да знам, че нещо не е наред и да се обърна към специалист. Ще се радвам на всякакви съвети и идеи. Поздрави, Боби 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #2 Отговорено 28 Ноември, 2018 Здравей, добре си дошъл и честито! Моя съвет, относно допълнителните светлини е, led решение. Сега поне има достатъчно оферти в нета, решаваш кои дупки ще ползваш, мериш и търсиш подходящия размер. Аз на старото хонде имах оригинални светлини за мъгла, регулирани на стенд и да си призная резултата е разочароващ. Успех! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове