Jump to content
bivanov

Вече и аз имам HR-V

Recommended Posts

Здравейте, колеги,

 

Приятно ми е да се запознаем, от днес и аз вече съм от хонда семейството. Станах горд притежател на старичко, но много запазено HR-V - 2000-та година, 125 коня, 4х4.

 

Доста четох във форума за поддръжка, екстри и всичко, голяма благодарност към всички хора, положили толкова труд и синтезирали информация за лаици като мен. Имам още време да се дообразовам преди да пристъпя към смяна на консумативите. 100% ще има да задавам тъпи въпроси, надявам се да не досадя :)

 

Като за начало имам въпрос - мястото, където живея, е извън града и често има зверски мъгли. Много искам да си взема нещо допълнително да свети в такова време. Търсих, рових днес в нет-а, но намирам само някакви убити сайтове, където или няма снимки, или нещата ги няма налични. Както казах относно коли съм пълен лаик, разбирам дотам, колкото да знам, че нещо не е наред и да се обърна към специалист. Ще се радвам на всякакви съвети и идеи.

 

Поздрави, Боби

  • Харесвам 2

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, добре си дошъл и честито!

Моя съвет, относно допълнителните светлини е, led решение. Сега поне има достатъчно оферти в нета, решаваш кои дупки ще ползваш, мериш и търсиш подходящия размер. Аз на старото хонде имах оригинални светлини за мъгла, регулирани на стенд и да си призная резултата е разочароващ.

Успех!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...