manio13 0 #1 Публикувано 27 Ноември, 2018 (Редактирано) Колеги след прецакване на реле регулатора на мотоциклета и закъсване на пътя искам да сложа някакво реле с крушка което да взима + при контакт за крушката и при +от реле регулатора когато зарежда да прекъсне веригата и да не свети лампата, както при колата? Редактирано 27 Ноември, 2018 от manio13 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2244 #2 Отговорено 29 Ноември, 2018 По-умно е да вземеш мини цифров волтметър,който е самозахранващ се.Демек работи с напрежението,което измерва.Има много повече причина за отказ на алтернатора/магнета и лампата ,която искаш не покрива всички ситуации. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manio13 0 #3 Отговорено 26 Януари, 2019 Благодаря така и направих. Проблема сега е в реле регулатора който изгоря и поръчах от колега друг употребяван, но и с него не работи. Статора проверен работи и в трите фази, въпроса ми е какво реле регулатор да поръчам сега за VFR 750 rc36. Този реле регулатор дали е читав или да ми препоръчате някакъв що годе на прилична цена. Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Еди Ведър 135 #4 Отговорено 26 Януари, 2019 Привет! На моя бившия ВФР, който е като твоя имах сложено вентилаторче от компютър за охлаждане на релето. Това е слабото място на модела и затова гори релето от прегряване. Съветът ми е, ако нямаш да си сложиш. При мен беше свързано така, че като дам на контакт и почва да охлажда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
manio13 0 #5 Отговорено 26 Януари, 2019 преди 5 минути, Еди Ведър написа: Привет! На моя бившия ВФР, който е като твоя имах сложено вентилаторче от компютър за охлаждане на релето. Това е слабото място на модела и затова гори релето от прегряване. Съветът ми е, ако нямаш да си сложиш. При мен беше свързано така, че като дам на контакт и почва да охлажда Да видях го това в едно клипче и съм си приготвел само остана и едно реле да намеря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове