veselin71 5 #1 Публикувано 15 Ноември, 2018 Здравейте, колеги! Колата е ХРВ, 2001г., 4 врати. Направи ми впечатление следното: Външните дръжки на предните врати се движат по - леко / "по - меко"/ от тези на задните врати. При отваряне на предните врати, при издърпване на дръжките от вътрешната страна на вратите, се движат и външните дръжки. При отключване/заключване с дистанционното управление, сработва централното заключване, но централното не сработва при отключване/заключване, с ключа от предните врати. Има ли проблем и нормално ли е това? Колата няма монтирана алармена система. Благодаря за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
emulsia 58 #2 Отговорено 15 Ноември, 2018 (Редактирано) Моята е по същия начин описано от теб ... но само за предните врати и аз се изумих,по същия начин дръжките на предните врати по леки а на задните по тежки,давам го на това,че на задните не са се возили и за това са по не разработени :))))),ако ще те успокой и при мен е така,от вътре като отварям ми се движат външните дръжки ......за централното при мен,чрез секрета на ключалката сработва централното и отключва и заключва със ключа,аз му сложих един модул за по голям газар и сега отключвам дистанционно,майстора каза,че да не се забъркват ми изключи опцията със ключ да се заключва и отключва,моето харви също е 2001 четери врати! Редактирано 15 Ноември, 2018 от emulsia Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #3 Отговорено 15 Ноември, 2018 Всички "меки" дръжки са със счупени контри на пружините.Може да се ремонтират или побългарят,но не е много приятно 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
veselin71 5 #4 Отговорено 16 Ноември, 2018 Благодаря за отговорите! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове