Skynyrd 1 #1 Публикувано 13 Ноември, 2018 Средния разход на Сивик 2.2 дизел, 150 кс, 9та генерация, София-Мездра през Искърското дефиле. 3.1/100 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Българин 0 #2 Отговорено 10 Февруари, 2023 База за сравнение: Същия двигател с току що сменени филтри и масло, заредена с по-скъпата нафта на известна верига бензиностанции. Мездра - София 5,2, като пътуването протече Мездра - Ботевград със скорост 50/60км. в час, в колона, Ботевград - София 120/140км. Без темпомат, със включена система за икономичен режим. Двама човека в колата, пълен резервоар, без багаж. 200км. градско в София за няколко дни на къси разстояния със включена система за икономичен режим, температура около нулата, трима в колата и пълен резервоар - 9,2/100км. 200км. градско в София за няколко дни на къси разстояния със изключена система за икономичен режим, минусови температури, трима в колата и пълен резервоар - 10,4/100км. Това по бордкомпютър, не съм смятал по бележките. Мисля, че при топло време, при нормално каране разход от 4,5 извън и 8 в града, би трябвало да се приема за нормален и ще ме удовлетворява. Като му дойде времето, ще споделя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Българин 0 #3 Отговорено 24 Април, 2023 Добър ден. Постопли се времето и разходът градско взе да придобива разумни размери. 250км. градско в София за няколко делнични дни с включена система за икономичен режим и пълен резервоар - 7,2/100км. Съботно-неделно каране аваш, яваш, без напрежение по празните софийски булеварди 6, 6,5 /100км. Извънградското, разходът си остава 5,2 - 5,4 има ли магистрала по маршрута. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове