Jump to content
Sign in to follow this  
joro1986

FRV и камера за заден ход

Recommended Posts

Здравейте.Нека ви споделя на кратко за един от моите модове по автомобила.Искам да уточня ,че се старая максимално да избягвам натруфени истории и цигании,точно обратното-цели се само техъпдейт без брутални намеси.

Тъй като автомобила ми е Exclusive ниво,имайки фабрична навигация,която оказа се в България е неприложима,но пък не желая да я махам тъй като няма засега plug&play устройство,с което да я заменя а и има страхотен саунд,искам да се възползвам от дисплея на навигацията като я използвам и за екран на камера за задно виждане.

Камерата ми е налична,много е добра,изпратиха ми я от UK за Honda и става точно.

Закарах колата при техници ,които чисто и  качествено прекараха кабелите от задният номер,където ще е камерата до под седалката на пасажера отпред в дясно,но нямаха наличен кабел с видео букса към камерата и букса от другия край към двд устройството за навигацията под седалката.

Към момента най накрая открих въпросният кабел и го очаквам да пристигне.

Някой от вас правил ли е това за да сподели подредбата на кабелите в плоската букса пин по пин?

Поздрави

До къде го докара с камерчето? Дай насоки, че скоро ще се монтира на още едно шестседалково такова :D 

Да повдигна темата, някой стигна ли до успех с камерата!?

Аз сложих андроид 10.1 с камера за задно виждане