hahy 39 #1 Публикувано 6 Ноември, 2018 Здрасти ви, вчера заръчах K&N 33-2430 филтър, някой да е правил такива неща? Искам малко да убия скуката на кораба.. Имаме ли участник с опит, да си каже дали има промяна? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Markony 2246 #2 Отговорено 6 Ноември, 2018 Става по-шумен двигателя.Мощността се вдига с 2 коня.Като забравиш да го почистиш почват да светят едни чекове...няма да ти е скучно. 1 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Z-Ro 55 #3 Отговорено 6 Ноември, 2018 Аз съм с такъв. За около 100К километра не ми е светвал чека, но го чистя(пера) редовно. Звука за мен става по-приятен, но за вървежа, не мисля че има разлика. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #4 Отговорено 7 Ноември, 2018 Никой не очаква да литне, нито нови подкови на конете - ясно ми е, нема да ми е сефте, поне на такъв мотор не съм слагал и незнаех как му понася. То с тоя автомат и тея кила трябват не 2 а още 200 коня да се усети че има нещо зад фаровете Мерси ви, чакам го утре да дойде и ще го видиме Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове