slavib 6 #1 Публикувано 2 Ноември, 2018 (Редактирано) Здравейте - извинявам се много но искам да Ви попитам. Разбиха ми дръжките - предните две. Сигурно съм спрял на някой на мястото. Моля да ми кажете къде в Пловдив мога да си купя дръжки. Ако някой съфоромец има моля да се свърже с мен на 0878443585. Хонда Сивик 1.4 iS 90 коня 4 врати 1999 г. Англичанка Хечбек Благодаря ви Редактирано 2 Ноември, 2018 от slavib Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mx rider 31 #2 Отговорено 2 Ноември, 2018 Аз си взех от тук: http://www.avtosklad.bg/дръжки-за-врати/honda-civic-hatchback-1999-1-2001-7#menu Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavib 6 #3 Отговорено 2 Ноември, 2018 (Редактирано) Благодаря Много - някой дали ги е ползвал - питам дали са относително здрави Редактирано 2 Ноември, 2018 от dindin Предходно мнение не се цитира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 2 Ноември, 2018 Гледай внимателно . Англичанка ако е , тези не стават. Едно е да е Англичанка , друго е да е с дясна дирекция. Уточни кой модел е. Колегата ти е дал пример с EJ модел 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
nStoyanov 1 #5 Отговорено 2 Ноември, 2018 https://www.autopower.bg/дръжки-за-врати-honda-civic-6-fastback-ma-2.0-i-td-mb7-d7276c527.html Аз съм взимал от тук, дръжките пасват идеално на англичанка след фейса... но предполагам, че и преди фейса пак, защото се съмнявам да имат някаква разлика. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
slavib 6 #6 Отговорено 7 Ноември, 2018 Здравейте Смених дръжките. Едната втора употреба другата нова. Опредено здравата дръжка втора употреба е по хубава от новата. Новата я купих от автосклад.бг Благодаря на всички които ми помогнаха и тук и на лични и по телефона. Съветите които ми дадохте са безценни и ми помогнаха да възстановя всичко бързо. Радвам се че Ви има. 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове