leethax 8 #1 Публикувано 28 Октомври, 2018 (Редактирано) Здравейте, намерих някаква тема, но не разбрах за моята кола ( Акорд 7 2007г бензин 2.0) точно какъв трябва да е този модул, какво свързване трябва да има, дали да е по + или по -. Разбрах че е хубаво да се монтира при предпазителите, а не в купето. Искам да го сложа главно за функцията “Изпрати ме до вкъщи”. Та някой ако може да ми обясни или да каже какъв и от къде мога да си купя. Редактирано 28 Октомври, 2018 от leethax Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mccoy 50 #2 Отговорено 29 Октомври, 2018 Модулите струват 25-30лв. алармаджийте взмат 50лв. Не си струва за 20лв. да прецакаш нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Desislav Ivanov 3 #3 Отговорено 4 Ноември, 2018 Управлението е по + има тема във форума за монтиране на drl-модул.Аз си монтирах сам модула,цялото захранване на модула се взима от кутията с предпазителите в двигателния отсек,модула си го поръчах готов от интернет за 30 лева. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
leethax 8 #4 Отговорено 4 Ноември, 2018 Благодаря, колега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове