yanko_83 14 #1 Публикувано 17 Октомври, 2018 Здравейте колеги, лятото смених акорда от 6-та на 7-ма генерация взех 2.0 бензин автоматик. Много хубава кола, и се започна газова уредба (монтирана от Бранко да няма грешки), при реглаж на клапани видях че изускателния вал е заминал и го смених и него, онзи ден при смяна на маслото на двигателя забелязах че меката връзка е заминала и отидох в един квартален сервиз за ауспуси и ми смениха меката връзка. След като приключи майстора запалих и си тръгнах, но видях че светна чека проверих грешката и ми изписа грешка Р1157. Качвах колата на канал като си мислих, че майстора ми е откачил сондата да не му пречи, да ама не всичко си е на мястото. Проблема дали е в 1-ва сонда и ако е там каква да си взема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #2 Отговорено 17 Октомври, 2018 Изчисти грешката, провери хубаво буксата/кабелът на сондата и ако светне пак може вече евентуално да мислиш за нова сонда, че тази май е A/F широколентовата. За съвместимост можеш да пробваш: http://www.denso-am.eu/e-catalogue/ Ако все пак ти се наложи: Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
yanko_83 14 #3 Отговорено 17 Октомври, 2018 Грешката е чистя след няколко секунди пак светва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dindin 1257 #4 Отговорено 18 Октомври, 2018 Аз затова казвам да провериш буксата и кабела, щом майстор е пипал в близост до ламбдата. Иначе мисля, че DOX-1424 е твоята. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове