ivan047 3 #1 Публикувано 7 Октомври, 2018 Здравейте, искам да попитам за съвет къде мога да закарам да ми боядисат хондата и колко би струвало евентуално цялостно боядисване.Благодаря! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GeorgiD 46 #2 Отговорено 7 Октомври, 2018 Места много, качествени места, много много малко. Цялостно е в диапазона от 1000 до 3000. Мога да дам мнения за следните места: 1. Герман сервиза се казва Авто-Си, правят всякакви коли, моето ауденце едно време беше по доверен сервиз като те трябваше да правят броня, преден капак преден десен калник, доплатих за ляв калник проблемите бяха: - шупли по капака, странна грапавина по калниците, бронята беше подарена. 2. Ивал Ауто - бул. Ломско Шосе 261 или нещо такова, те са красавците имащи честта да боядисват хондата ми, по каско правика броня и цяла лява страна, аз доплатих за покрив. По спомен 150 лева нещо такова беше, всичко без тавана е направено страхотно няма разлика нито в цвят нито в нищо дори онази перленост са я докарали, покрива е друга бира, колата е градушкова и у Швицерландия не са 'сменили' тавана а са си го правили, съответно кит до смрът, кит-а се пукнал на 2-3 места ии това ме накара да платя да го правя, това го правих по спомен Май месец днес сме Октомври - 2 шупли много подобни имам на тавана който те правиха Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivan047 3 #3 Отговорено 8 Октомври, 2018 Преди 10 часа, GeorgiD написа: Места много, качествени места, много много малко. Цялостно е в диапазона от 1000 до 3000. Мога да дам мнения за следните места: 1. Герман сервиза се казва Авто-Си, правят всякакви коли, моето ауденце едно време беше по доверен сервиз като те трябваше да правят броня, преден капак преден десен калник, доплатих за ляв калник проблемите бяха: - шупли по капака, странна грапавина по калниците, бронята беше подарена. 2. Ивал Ауто - бул. Ломско Шосе 261 или нещо такова, те са красавците имащи честта да боядисват хондата ми, по каско правика броня и цяла лява страна, аз доплатих за покрив. По спомен 150 лева нещо такова беше, всичко без тавана е направено страхотно няма разлика нито в цвят нито в нищо дори онази перленост са я докарали, покрива е друга бира, колата е градушкова и у Швицерландия не са 'сменили' тавана а са си го правили, съответно кит до смрът, кит-а се пукнал на 2-3 места ии това ме накара да платя да го правя, това го правих по спомен Май месец днес сме Октомври - 2 шупли много подобни имам на тавана който те правиха За моята хонда акорд 2009 седан колко би струвало цялостно Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Maximus 11 #4 Отговорено 8 Октомври, 2018 Драгичево - Колор Стил! Работя с тях от 10ина години и са много добри. Познавам и собственика - страшен пич. Записванията са за месец - два напред. Малко е далеч, но си заслужава. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове