Тодор Тодоров 1 #1 Публикувано 1 Октомври, 2018 Здравейте колеги, имам проблем със сдвояването на телефона към колата, и по-точно с гласовите команди и начина по-който да се направи! Много ще съм благодарен за помощ, !!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
thelastbonbona 69 #2 Отговорено 1 Октомври, 2018 (Редактирано) Не знаеш какво да кажеш или не ти приема командите колега? Ако не знаеш какво да кажеш ето я процедурата: 1. Пускаш блутута на телефона 2. Натискаш бутона за voice командите на волана и казваш Phone setup 3. Мадамата ти дава няколко опции.. натискаш пак бутона и казваш Pair 4. Ще те попита за нещо като пин код.. натискаш бутона и казваш 4 цифри примерно 0 0 0 0 5. После май ти казваше кода и пита дали е правилния - натискаш бутона и казваш Yes 6. Сканираш телефона за устройства и избираш Honda HFT 7. Въвеждаш кода който си казал по рано 8. После ще те пита как да именуваш телефона.. казваш му нещо и си готов. Ако не ти приема командите (ама никакви команди) значи имаш някакъв проблем, я с микрофона, я със самият модул. Дано съм помогнал Редактирано 1 Октомври, 2018 от thelastbonbona 1 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
pexlivan 0 #3 Отговорено 7 Март, 2019 эдравейте аэ имам следния проблем. как мога да сменя еэика на който ми говори колата? понеже сега ми отговаря само на немски и френски. как мога да сменя гласовите отговори на колата да са на англйски? эа да мога да раэбирам какво ми се говори, че немския и френския не са ми от силните еэици. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ross_vs 0 #4 Отговорено 8 Март, 2019 Пробвай кажеш "Change language" и/или направо "English". Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Хри100 87 #5 Отговорено 25 Ноември, 2022 При мен ситуацията е същата...значи преди да се мъча да сменям езика,ми иска някаква парола,а аз не я знам... върху книжката за навигацията има някакви цифри написани с молив,уж ги произнасям правилно,но ми казва,че е грешна паролата и така докато се изнервя и я напсувам на майка и филма свуршва с мъченето за сдвояването......мача си оставя 1-0 лелката дет ми говори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове