s.klisarov 0 #1 Публикувано 22 Септември, 2018 Здравейте, имам проблем със Стрийма. Паркирах го и след това като се опитах да тръгна не пожела да запали. Когато дам на контакт не се чува бензиновата помпа. Подадох и директно 12 волта и заработи. Моля Ви дайте идея от къде да тръгна да разплитам този казус. Има ли тази кола мейн реле и къде се намира. Благодаря Ви Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #2 Отговорено 22 Септември, 2018 Чека светва ли? Зеленият ключ също , светва ли ? Шоковият може да е изключил. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
s.klisarov 0 #3 Отговорено 23 Септември, 2018 Чека светва но ключа не, шоковия го проверих и го натиснах за всеки случай. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
docev 449 #4 Отговорено 24 Септември, 2018 Бушони, реле? Къде е , не знам. Зад жабката има някакви работи мисля. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
iso_eu 29 #5 Отговорено 15 Декември, 2018 (Редактирано) При автоматичната кутия е под скоростния лост зад пластмасите, даже по скоро под пепелника е навряно мейн релето. Понякога е нужно да вкараш и изкараш ключа за да ти светне зелен имобиллайзера - ключето на таблото. Втори имобилайзер или аларма допълнителна имаш ли ? Редактирано 15 Декември, 2018 от iso_eu Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове