Виктор Желев 2 #1 Публикувано 19 Септември, 2018 Интересуват ме болтовете на биелните лагери и и тези на разпределителните валове. За главата намерих на две стъпки 29 и 85 Nm , за биелите 15- 31Nm ,но за разпределителните валове нищо не пише в тази аутодата. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #2 Отговорено 20 Септември, 2018 Ако питаш за петите на лагерите на разпределителния вал, с 10 Nm се стягат . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Виктор Желев 2 #3 Отговорено 20 Септември, 2018 Преди 1 час, mar_tod написа: Ако питаш за петите на лагерите на разпределителния вал, с 10 Nm се стягат . Много малко ми се вижда , от къде вземаш информация. То и като ги свалях без тречотка се развиваха само с отвертката на гидорията. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mar_tod 465 #4 Отговорено 20 Септември, 2018 Като ти се вижда малко, стягай до скъсване и връщай четвърт оборот назад . Ти информация за болтовете ли търсиш, или ще правиш разследване кой от къде взема инфо ? . Всичко е от "достоверен източник" . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Виктор Желев 2 #5 Отговорено 20 Септември, 2018 преди 49 минути, mar_tod написа: Като ти се вижда малко, стягай до скъсване и връщай четвърт оборот назад . Ти информация за болтовете ли търсиш, или ще правиш разследване кой от къде взема инфо ? . Всичко е от "достоверен източник" . Питам за да знам и аз другия път къде да погледна вместо да пускам тема и да чакам някой знаещ да я види ,че да реши и да ми отговори . Иначе аз работя до скъсване и 1/8 назад , с четвърт мн лабаво ми се вижда :-) . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове