rollin 463 #1 Публикувано 12 Септември, 2018 Здравейте Рейката ми протече и след като вече веднъж я правиха и не изкара 1 година се чудя какво да правя? Дали да я нося пак на ремонт но при друг майстор или да търся втора ръка? някой ремонтирал ли е и какви са ви отзивите ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mitaka_t 83 #2 Отговорено 13 Септември, 2018 Аз ремонтирах рейката. Хванахме я съвсем в началото, тъкмо беше тръгнала - не беше баш протекла, имаше само леко омасляване. Това се случи преди година и няколко месеца и засега, да чукна на дърво, нямам ядове. Носих я за ремонт => тук <= Не правят демонтаж-монтаж, само ремонта на рейката. Казаха, че по принцип става за ден-два, но аз я занесох сутринта и се обадиха, че е готова още същия ден. Дадоха ми 6 м. гаранция. Доколкото знам, ако не си от София можеш да им я пратиш по еконт и ти я връщат ремонтирана. Демонтажа и монтажа беше в сервиза на Слави (Овча купел). След като им я занесох готова, казаха че... нещо било пренатегнато (не помня точно какво), но го били оправили и... както казах, за сега нямам оплаквания. 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #3 Отговорено 13 Септември, 2018 Абе на тея дето я носих и аз ми дадоха 6м гаранция но при нас дупките са в повече и натоварването по рейката е много. Реално моята сега като се разтърсих съм я правил преди 2 години без малко, но се предаде пак... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове