bobo16v 3 #1 Публикувано 6 Септември, 2018 Здравейте колеги. Интересувам се фарове от фейслифтов акорд с десен волан могат ли да се преправят и да насочват светлината като на тези с лява дирекция. Искам да си купя фейслифтови фарове със фабричен ксенон, но ме притеснява това, че ще светят в различна посока. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 6 Септември, 2018 Може само ако си прехвърлиш карантията, другото е компромис, но успех в намирането на Фейсови фарове с фабричен кесенон, изобщо на оригинални фарове с фабричен кеснон. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #3 Отговорено 6 Септември, 2018 (Редактирано) Както е писал колегата прехвърляш карантията от твоите лупи( на няколко винтчета) е и си ти .( ОЕ фарове с ксенон има но иска мерак за намиране и лев за плащане) Редактирано 6 Септември, 2018 от Mad`Head Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rollin 463 #4 Отговорено 11 Септември, 2018 (Редактирано) Ако е нужно разглобяване на фара(че е лепен) за да прехвърлиш нужните части, то карай си така и не си прави панаири. Буквално ще е панаир който не си заслужава. По добре потърси афтърмаркет фарове(Депо или др.) пп... https://www.ebay.com/itm/DEPO-Euro-R-CL7-JDM-Headlights-Blue-Clear-Lens-Fit-04-05-06-07-08-Acura-TSX-/302835900049?fits=Model%3ATSX предпочитам да дам 600лв за чисто нови фарове, отколкото 250лв Стари за английски дето ще си играя сумати време и не се знае какво ще се получи, и най вече че ще са СТАРИ и малко или много захабени. В момента им искат безбожни пари ! Реално цената за комплект Английски фарове не трябва да е повече от 100лв ! Редактирано 11 Септември, 2018 от rollin 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
bobo16v 3 #5 Отговорено 18 Септември, 2018 Бих си взел афтърмаркет фарове, но ме притеснява качеството на светене, защото сме се нагледали на ефекта(отвън - супер, отвъртре- мрак), другата причина е че не искам да ми мига китайския ксенон и постоянно да си дера ръцете докато сменям.... я баласт, я крушка....... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #6 Отговорено 18 Септември, 2018 Афтърмаркет фарове (която и марка да хванеш) са такъв боклук, че нямам думи да ги опиша. Ушите им се гънат като сламки, вътрешността няма абсолютно нищо общо с оригиналните, като цяло пластмасата е по-мека (калпава) от оригиналните, стъклата са доста по-тънки и пожълтяват с времето, за разлика отново от оригиналните. Убедил съм се в това с времето, от личен опит. Депо, ТИК, Ван Везел, все тая е, правят ги едни и същи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ATMV 108 #7 Отговорено 18 Септември, 2018 Прехвърлянето е елементарно. На свалени фарове се прави за 10 на минути. Не се разлепят. Рефлектора на лупата излиза от зад от където се сменя и крушката. На него е и елемента който се сменя. Tyc, depo- боклуци. Валео по бива. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове