raptor 0 #1 Публикувано 29 Август, 2018 Здравейте. Карам хонда от давна, но сега ми се появи нещо странно след почистване на дросел клапата и клапана за празния ход на мотора Колата е акорд7 2005г бензин 2л. Изчистих го, защото при изключване от скорост оборотите падаха и гаснеше от време на време. После всичко се оправи, но по време на движение при изключване от скорост оборотите стоят на 1400об и чак, когато колата спре напълно спадат на 900. Няма грешки, нищо не свети ,върви си нормално. Ще съм благодарен някой, ако помогне с идея. Благодаря. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #2 Отговорено 29 Август, 2018 Като се сваля дросел после трябва да се обучава с Honda HDS, на теб обучиха ли ти го ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raptor 0 #3 Отговорено 29 Август, 2018 Не, с тестер някакъв ли се прави това? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
isullivan 166 #4 Отговорено 29 Август, 2018 Доколкото знам се прави с диагностиката на Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
raptor 0 #5 Отговорено 29 Август, 2018 Някой добър в Пловдив да знаете освен Бултрако? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове