Jump to content
evgeniymanev

Въпрос за 5та врата ЦРВ фейслифт

Recommended Posts

Здравейте, колеги, имам следния въпрос към знаещите:

Има ли конструктивни разлики в петата врата на фейслифта от 2006 с тази от 2005 преди фейслифта. Карам фейслифт-а, удариха ме отзад, намерих си 5та врата втора употреба, но е такава от преди фейслифта. Може ли тази врата да се сложи сложи на фейслифтовата CRV. Знам, че стъклото и третия стоп са различни, но има ли други разлики (в размер, в панти, куплунги и т.н.)? Същия въпрос и относно задна броня. Благодаря на отговорилите!!!

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Без да съм сигурен на 100% мисля, че може би ще стане.

Да стъклото и третия стоп са различни, но едва ли са правили нова рамка на самата врата, защото купето си е едно и също.

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако нямаш стъкло и трети стоп мога да ти да пробваш.

Редактирано от dindin
да ти дам да пробваш?

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Благодаря ви за бързите отговори, колеги! Дано да сте прави и всичко да си пасне. Няма никаква логика, ако купето е същото - вратата да е различна.

За задната броня: разликата е, че тази от преди фейслифта е боядисана в два цвята (отгоре в основния цвят на колата, а отдолу в черно.) Иначе, поне на мен, всичко ми изглежда същото.

Zmiata29, благодаря ти за предложението! Да, бих искал да пробвам. Моят трети стоп оцеля и ако стъклата са заменяеми, направо ще си потърся стъкло от фейслифтова CR-V (ако не е колкото цената на цялата врата, де). Другата седмица, ако ти си съгласен, можем да се видим, където и когато ти е удобно.

След, като ремонта приключи ще знам на 100% дали всичко е взаимозаменяемо и ще го опиша тук.

Редактирано от evgeniymanev

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Третия стоп е залепен за стъклото, можеш да дойдеш и да го вземеш когато пожелаеш, стига някой да да не го купи.  Опциите са, да го вземеш само за проба и да ми го върнеш, да го купиш(ако цената ти хареса) и да си го ползваш цял живот със здраве, ако става, ако не пак да ми го върнеш. Цена и телефон на лични, ако те интересува. Въпреки, че ако ти си този който са те ударили отзад в Пловдив., май сме се чували и телефона го знаеш.

Редактирано от zmiata29

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Третия стоп на фейса не е залепен, предполагам и другия не е. Има две залепени шпилки на стъклото и се хваща с гайки за тях . На фейса е с диоди, по-дълъг и тесен, оттам и черния контур на стъклото е друг.

Преди търсих задно стъкло че моето е издраскано , но намирах само от преди фейса и от моргата ми казаха, че стъклото е различно и няма да стане на моята врата-уж старото било по извито или нещо такова. Трябвало да се смени цялата врата и затова се отказах.

 

  • Нагоре 1

Сподели публикацията


Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

  • Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

    No registered users viewing this page.

  • Предстоящи събития

    No upcoming events found
×
×
  • Създай нов...