evgeniymanev 14 #1 Публикувано 25 Август, 2018 Здравейте, колеги, имам следния въпрос към знаещите: Има ли конструктивни разлики в петата врата на фейслифта от 2006 с тази от 2005 преди фейслифта. Карам фейслифт-а, удариха ме отзад, намерих си 5та врата втора употреба, но е такава от преди фейслифта. Може ли тази врата да се сложи сложи на фейслифтовата CRV. Знам, че стъклото и третия стоп са различни, но има ли други разлики (в размер, в панти, куплунги и т.н.)? Същия въпрос и относно задна броня. Благодаря на отговорилите!!! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #2 Отговорено 25 Август, 2018 Без да съм сигурен на 100% мисля, че може би ще стане. Да стъклото и третия стоп са различни, но едва ли са правили нова рамка на самата врата, защото купето си е едно и също. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #3 Отговорено 25 Август, 2018 (Редактирано) Ако нямаш стъкло и трети стоп мога да ти да пробваш. Редактирано 25 Август, 2018 от dindin да ти дам да пробваш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
evgeniymanev 14 #4 Отговорено 26 Август, 2018 (Редактирано) Благодаря ви за бързите отговори, колеги! Дано да сте прави и всичко да си пасне. Няма никаква логика, ако купето е същото - вратата да е различна. За задната броня: разликата е, че тази от преди фейслифта е боядисана в два цвята (отгоре в основния цвят на колата, а отдолу в черно.) Иначе, поне на мен, всичко ми изглежда същото. Zmiata29, благодаря ти за предложението! Да, бих искал да пробвам. Моят трети стоп оцеля и ако стъклата са заменяеми, направо ще си потърся стъкло от фейслифтова CR-V (ако не е колкото цената на цялата врата, де). Другата седмица, ако ти си съгласен, можем да се видим, където и когато ти е удобно. След, като ремонта приключи ще знам на 100% дали всичко е взаимозаменяемо и ще го опиша тук. Редактирано 26 Август, 2018 от evgeniymanev Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
zmiata29 181 #5 Отговорено 26 Август, 2018 (Редактирано) Третия стоп е залепен за стъклото, можеш да дойдеш и да го вземеш когато пожелаеш, стига някой да да не го купи. Опциите са, да го вземеш само за проба и да ми го върнеш, да го купиш(ако цената ти хареса) и да си го ползваш цял живот със здраве, ако става, ако не пак да ми го върнеш. Цена и телефон на лични, ако те интересува. Въпреки, че ако ти си този който са те ударили отзад в Пловдив., май сме се чували и телефона го знаеш. Редактирано 26 Август, 2018 от zmiata29 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Emicha 1845 #6 Отговорено 26 Август, 2018 Третия стоп на фейса не е залепен, предполагам и другия не е. Има две залепени шпилки на стъклото и се хваща с гайки за тях . На фейса е с диоди, по-дълъг и тесен, оттам и черния контур на стъклото е друг. Преди търсих задно стъкло че моето е издраскано , но намирах само от преди фейса и от моргата ми казаха, че стъклото е различно и няма да стане на моята врата-уж старото било по извито или нещо такова. Трябвало да се смени цялата врата и затова се отказах. 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове