MNED 16 #1 Публикувано 5 Август, 2018 Здравейте, Купих модул от алито за автоматично вдигане на прозорци, но нещо имам трудности с връзването му.Някои монтирал ли е досега нещо подобно.Следвайки схемата ми гори бушон.На снимките се вижда самата схема за вдигане и сваляне за по лесно показвам само за 1 прозорец.Свързал съм жълто/бял за позиция 1 и само жълт за позиция 2, но така гори бушон на стъклото.Жълт на позиция 1 и директна маса на позиция 2 вдига стъклото както трябва.Всички връзки са на буксата преди управлението на шофиорската врата и тестовете са правени с управлението закачено.Модула е замерен и пуска само + по жълт кабел(предполагам че ги върти по което да пуска + жълт или жълто/бял за вдигате или сваляне на стуклото).Ако е така трябва ли да свържа позиция 2 с постоянна маса и ако е така няма ли да попречи на нормалното функциониране на мотора при команда от фабричния модул на колата?Мерси. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
todor88 27 #2 Отговорено 8 Август, 2018 (Редактирано) закачи модула и премери например на вдигане трябва на жълта бяла да е + а на жълта - след това на сваляне трябва да трябва да се обръща поляритета,ако не е така модула няма да стане Редактирано 8 Август, 2018 от todor88 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MNED 16 #3 Отговорено 9 Август, 2018 Премерил съм го не е така пуска само + явно се очаква че минуса е постоянен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
wasko 5 #4 Отговорено 2 Януари, 2019 При всички японски "+" е постоянен а се комутира "-" така че,през междинно реле... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове