revenue 32 #1 Публикувано 1 Август, 2018 Здравейте, Като цяло трябва да монтирам китайска мултимедия от тази тема. Какво ще кажете за Авител в Красно село? Някой използвал ли ги е последно време? В нета има доста разнородни мнения и се чудя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
peres 29 #2 Отговорено 12 Септември, 2018 На 1.08.2018 г. at 19:07, revenue написа: Здравейте, Като цяло трябва да монтирам китайска мултимедия от тази тема. Какво ще кажете за Авител в Красно село? Някой използвал ли ги е последно време? В нета има доста разнородни мнения и се чудя. Преди доста години бяха еталон. Но от последното ми посещение при тях не съм доволен. Преди 2-3 години ми монтираха нови СД и аларма, закупени от тях. 1 година по-късно имах сериозни проблеми с алармата, а СДто почна да хлопа цялото во главе с шината. За мен това е мърлящина - и като монтаж и като продажба на ниско качествен продукт. Аз вече не съм им клиент. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове