No Limit Performance 180 #1 Публикувано 20 Април, 2007 може да се видим там ако някой е решил да ходи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #2 Отговорено 20 Април, 2007 Ами аз ще ходя... даже с риск да се посрамя, мисля и да се пусна, ей така за шоуто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
semionov 0 #3 Отговорено 20 Април, 2007 Мисля и аз да отида. В колко часа почва "програмата"? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #4 Отговорено 20 Април, 2007 I кръг по драг рейсинг - 22.04.2007 от 12.00часа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #5 Отговорено 20 Април, 2007 Мисля и аз да отида. В колко часа почва "програмата"? какво ти стана бе момче дай да се уговорим нещо ... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
STANCHO 1 2 #6 Отговорено 20 Април, 2007 хм................... минават ми едни неща през главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #7 Отговорено 20 Април, 2007 аз ще съм и 2-та дни , най вероятно ще съм с купето от аватара ми оглеждайте се за една лъсната тиква Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Founder #8 Отговорено 20 Април, 2007 аре де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #9 Отговорено 20 Април, 2007 не помня дали споделих,ама 19сек.колко е зле?миналата събота беше толко тая неделя ще видим .и все пак даите някое мнение плс. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Greenwater 0 #10 Отговорено 20 Април, 2007 (Редактирано) не помня дали споделих,ама 19сек.колко е зле?миналата събота беше толко тая неделя ще видим .и все пак даите някое мнение плс.никак не е добре ама като се замисля ,за кола 75 коня май си е доста добре Редактирано 20 Април, 2007 от Greenwater Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Salamander 0 #11 Отговорено 20 Април, 2007 с мойта дадох 18.071 оба4е са ми тънки гумите и не тръгвам добре пък и несъм опитен абе с празен резервоар и попътен вятър 6е ги смъкна на 17.9 извинявам се за офф-а Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
assfull 112 #12 Отговорено 20 Април, 2007 не помня дали споделих,ама 19сек.колко е зле?миналата събота беше толко тая неделя ще видим .и все пак даите някое мнение плс.никак не е добре ама като се замисля ,за кола 75 коня май си е доста добре мерси колега маи тря да се радвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #13 Отговорено 21 Април, 2007 Ами според мен, след като има желаещи, и като знам колко народ ще се събере там, не е ли добра идея да се чакаме някъде по пътя? Примерно на Лукойла до Метро. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest west bam #14 Отговорено 21 Април, 2007 аз сьм за тькмо ще поразкьрша автоматика, само кажете кьм колко часа на Лукойла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #15 Отговорено 21 Април, 2007 Ами то почва в 12, според мен 11.30 е добре на Лукойла Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
west bam 107 #16 Отговорено 21 Април, 2007 Аз сьм сьгласен с часа но да видим и другите колеги какво ще кажат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
MonsterOOD 100 #17 Отговорено 21 Април, 2007 Супер айде в 11:30 на лукойла. Какви пари беше входа? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Любомир Велчев 0 #18 Отговорено 21 Април, 2007 Доколкото разбрах почва от 10ч ще има спускания ,а официално от 12ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #19 Отговорено 21 Април, 2007 абе лукойла не е ли в обратна посока ? иначе часа е добър Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Blondy 4 #20 Отговорено 21 Април, 2007 Там на светофара на Метро нямате право на ляв завой, отбивката е след светофара от дясно и се минава под пътя. Може да се чакате на кафето на Бриколаж. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #21 Отговорено 21 Април, 2007 И аз ще гледам да намина .Само да уточним срещата точно , че не съм ходил друг път и не знам сам дали ще се оправя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #22 Отговорено 21 Април, 2007 Излизаш на бул.Сливница и само направо посока Сърбия , минаваш карулката на милево хначе СЪС КОЛАН ! и направо , стигаш 1 светофарче дето на него от дясно е МЕТРО кеш&кери , подминаваш го и има отбивка надясно която минава под магистралата за Калотина и после влизаш в Божура , пресичаш 1 прелез влаков и на 300 - 500м. от лявата страна е портала на пистата , има коли и хора отпред винаги + 1-2 лунохода (патрулки) 2 кинта вход на човек колкото и да сте в колата по 2лв. и сте вие ! Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #23 Отговорено 21 Април, 2007 Излизаш на бул.Сливница и само направо посока Сърбия , минаваш карулката на милево хначе СЪС КОЛАН ! и направо , стигаш 1 светофарче дето на него от дясно е МЕТРО кеш&кери , подминаваш го и има отбивка надясно която минава под магистралата за Калотина и после влизаш в Божура , пресичаш 1 прелез влаков и на 300 - 500м. от лявата страна е портала на пистата , има коли и хора отпред винаги + 1-2 лунохода (патрулки) 2 кинта вход на човек колкото и да сте в колата по 2лв. и сте вие ! Успех 10x ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Ivo Koynov 12 #24 Отговорено 21 Април, 2007 Излизаш на бул.Сливница и само направо посока Сърбия , минаваш карулката на милево хначе СЪС КОЛАН ! и направо , стигаш 1 светофарче дето на него от дясно е МЕТРО кеш&кери , подминаваш го и има отбивка надясно която минава под магистралата за Калотина и после влизаш в Божура , пресичаш 1 прелез влаков и на 300 - 500м. от лявата страна е портала на пистата , има коли и хора отпред винаги + 1-2 лунохода (патрулки) 2 кинта вход на човек колкото и да сте в колата по 2лв. и сте вие ! Успех Само да предупредя (някой да не остане изненадан): 2 кинта на човек е входа през "нормалните" дни, когато няма официални състезания.Утре (Неделя, 22 Април) е първото за годината състезание по drag racing - с награден фонд, организация, класове и т.н.. Входа най-вероятно ще е 6 кинта на човек.Все пак зрелището ще си заслужава парите (поне според мен ). Очаква се да излезе на пистата за подобряване на досегашния рекорд Skyline GT-R R34 на около 1100 hp ! Досегашният рекорд от 10.024 сек отново е негов, но при предишния етап от подготовка на автомобила - на около 700 hp. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hahy 39 #25 Отговорено 21 Април, 2007 Да пропуснах да спомена за официялния кръг по драг рейс = 6лв. Мерси за допълнението Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
No Limit Performance 180 #26 Отговорено 21 Април, 2007 някой да остави тел. да се чуем като се събирате Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #27 Отговорено 21 Април, 2007 878500536 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest REDPOWER #28 Отговорено 21 Април, 2007 И аз мисля да намина.Ако някой неможе да се оправи да звънне 0887427917 Радо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #29 Отговорено 21 Април, 2007 A след/преди състезанието ще може ли да се пускат коли , които не участват ? Мерак ми е да премеря зверчето Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MonsterOOD #30 Отговорено 21 Април, 2007 Та последно в колко часа и каде? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest C_I_V_I_C #31 Отговорено 21 Април, 2007 колкото по рано отидете толко по-добре щот после ше падне търсене от вън за паркиране аз ще сам там към 10:30ч. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest TheDevilTwin #32 Отговорено 21 Април, 2007 Пичове, и аз смятам да наблюдавам шоуто, но съм с GT-то (градския демек), така че не ме бройте за предварителна среща! И успех на Емо Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
OXYGEN 0 #33 Отговорено 21 Април, 2007 A след/преди състезанието ще може ли да се пускат коли , които не участват ? Мерак ми е да премеря зверчето Точно утре едва ли ще можеш да се вредиш до старта.Ето къде е Лукойл-а до МетроИво е прав, че колкото по-рано отидем, по-хубави места на паркинга ще намерим. Така, че казвайте кога Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dimy #34 Отговорено 21 Април, 2007 аз ще съм там към 11 ,11 и 30 знаете ми хондата знаете ми и голата тиква свиркайте като ме видите Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Rust 5 #35 Отговорено 21 Април, 2007 Пичове айде ако искате малко по-рано да сме на лукойл . Например 10:45.То и аз вече пиша по никое време , така че ако никой не потвърди освен да остане стария час. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
PARADOX_sf 126 #36 Отговорено 21 Април, 2007 Може да мина през тоз лук ойл ако има онди шот ше съм там не по-рано от 12 без 10... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lookcho 98 #37 Отговорено 21 Април, 2007 Пичове айде ако искате малко по-рано да сме на лукойл . Например 10:45.То и аз вече пиша по никое време , така че ако никой не потвърди освен да остане стария час.може ама да не се съберем само хора дето не знаят пътя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #38 Отговорено 22 Април, 2007 (Редактирано) Еми аз ще отида малко по-раничко на Лукойл и ще съм с един приятел , който знае пътя :Р. Ще ви заведа сега , няма проблем Само да не се окаже , че няма никой .... Редактирано 22 Април, 2007 от Rust Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN #39 Отговорено 22 Април, 2007 Ок, в 10.45 съм там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dimy 24 #40 Отговорено 22 Април, 2007 сори ма поради зверско напиване снощи ще пропусна днес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове