Batkiro79 11 #1 Публикувано 21 Юли, 2018 Здравейте колеги,дайте мнение някой ако е сменял задни какви да си взема от кои сте доволни,има доста марки гледам и различни цени,искам нещо средно не най-скъпите Единия ми е изпуснал и трябва да ги сменям,но се чудя какво да взема 1.6/110кс Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
birev 154 #2 Отговорено 21 Юли, 2018 Здравей колега, Аз лично сложих Билщайн и съм доволен, но те са си по цифра и трудно се намират. Първо бях си поръчал Каяба, защото отпред сложих такива и съм доволен, но като видях че са произведени в Чехия ги върнах и взех БИЛЩАЙН. Ако искаш бюджетни вземи Монро, един приятел сложи такива на неговата преди 3-4 години и са си ок, само че возията става още по твърда и задницата на неравности подскача още повече. За други марки не мога да ти кажа впечатления. Ако взимаш Монро внимавай от къде, че има много ментаци на пазара. Поздрави! 1 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
dandilov 2858 #3 Отговорено 21 Юли, 2018 Абсолютно споделям написаното от birev! В началото бях с Монро и имам същите впечатления от твърдата возия и подскачане на задницата. Смених ги след 2 години употреба, без да са дали дефект. Сложих Bilstein B4 през 2015г. и задницата се чуства осезаемо по-добре. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове