AeronTM 308 #1 Публикувано 9 Юли, 2018 Здравейте. Имам нужда от помощ. Днес когато отидох да изкарам колата от гаража, забелязах че навигацията не се стартира. Демек целият екран не се пуска, няма и радио нито нищо. Функционират само копчетата отдолу за климатика. Колата е 2004год. с навигация (преди фейса) Някой има ли някъква идея какво може да е станало ..... Приемам всякакви идей . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #2 Отговорено 10 Юли, 2018 ДВД Рома е заминал. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #3 Отговорено 10 Юли, 2018 При пуснат климатик от копчетата, отгоре на малкия дисплей преди ми изписваше градуси и т.н. А сега само часовник има и нищо друго Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
crown_bg 446 #4 Отговорено 10 Юли, 2018 Разглобявал ли си цялата система (конзола+РОМ) поради някаква причина? ДВД-Рома пали дисплея на конзолата, оттам взима захранване. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #5 Отговорено 10 Юли, 2018 Когато купих колата двд рома не работеше(не четеше диска), тогава го смених с друг от морга. И досега си работеше без проблем. Днес пробвах пак със старият двд ром, но не тръгва. Затова си мисля, че този път е нещо по конзолата.Защото и сд чейджъра не работеше. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
AeronTM 308 #6 Отговорено 12 Юли, 2018 Проблема е решен. Купих друга конзола и всичко е Ок . Тръгна веднага. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове